Pjesë extension

7,50 

Një shtrirje prej fibreglass prej 0.5 m për aplikime horizontale dhe vertikale në vende që janë të vështira për t’u arritur. E lehtë, e menaxhueshme dhe e lehtë për t’u montuar.

Përshtatet me këto produkte:

 

11352

8414685030412

 

Brendi: IK Sprayers

Dimensionet: 0.5m