IK METAL 6

190,00 

“Sprayeri IK METAL 6 përdoret në sektorët e ndërtimit, industrisë dhe mirëmbajtjes.

IK METAL 6 është krijuar për përdorim me vajra bimore dhe shtazore, vajra të lirimit me viskozitet të ulët, zgjidhje bazuar në hidrokarbure, lubrifikantë dhe produktet e naftës.

 

11330

8414685101891

 

 

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Ndërtesa