Kryesuesit në Inovacionin e Pastrimit!

Ne jemi udhëheqës në fushën e produkteve të pastrimit, duke sjellë inovacionin dhe cilësinë në çdo shtëpi dhe ambient pune.

Rreth Nesh

Ne jemi Limpo, një ekip i pasionuar për pastrimin dhe përmirësimin e jetës së përditshme. Qëllimi ynë është të sjellim lehtësi dhe cilësi në rutinën e pastrimit, duke ofruar produkte të besueshme dhe inovative për shtëpitë dhe ambiente pune.

Lexo më shumë

Porosit shpejtë dhe Saktë

Ne ofrojmë një eksperiencë të lehtë dhe të shpejtë të porosisë për produkte të pastrimit.

Paguaj pas pranimit të porosisë

Ne ju ofrojmë liri dhe siguri në blerjet tuaja. Paguani pasi të keni pranuar porosinë tuaj.

Të Besuar nga më shumë se 500+ Klientë

Krenohemi që kemi bindur dhe kemi fituar besimin e më shumë se 500+ klientëve.

Na Kontaktoni

Ju ftojmë të na kontaktoni në çdo kohë për çdo pyetje, këshillë ose kërkesë që keni.

info@limpo.al
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emri i plotë