Rreth Nesh

Limpo, me seli në Prizren, u themelua si furnizues i produkteve të pastrimit. Duke njohur rolin kritik të mjeteve superiore në rritjen e cilësisë së punës, Limpo synon të afirmohet si një lider në industri dhe aleat i besueshëm brenda komunitetit të pastrimit.

Udhetimi Ynë

Udhëtimi ynë filloi me një ide e thjeshtë por e thellë: të krijojmë një markë jo vetëm që ofron produkte të jashtëzakonshme pastrimi, por gjithashtu nxit një komunitet të përkushtuar për të ngritur standardet e pastërtisë. Me kalimin e viteve, ne kemi evoluar në një ekip të përkushtuar ndaj inovacionit, qëndrueshmërisë dhe kënaqësisë së klientit.

Investimi në produkte që tejkalojnë standardet e industrisë është pika jonë më e fortë.

Ju ofrojmë

Në Limpo, ne ofrojmë një gamë të plotë të zgjidhjeve të fundit të pastrimit të dizajnuara për të ngritur standardet e pastërtisë.

Porosi e shpejtë

Me kombin në terren, porositja dhe dërgesa e produkteve në të gjithë Kosovën bëhet një përvojë e shkëlqyer. Jo vetëm që ofrojmë një shërbim të shpejtë dhe të sigurt të dërgimit, por gjithashtu mundësojmë dhe promovimin e produkteve drejtpërdrejtë. Me një rrjet të gjerë të shpërndarjes dhe një prezencë të fuqishme në treg. Zgjidhni shërbimin tonë për një eksperiencë të plotë, nga promovimi i produktit në të gjithë territorin e Kosovës në dorëzimin e porosisë.

⁠Llojllojshmëri të kemikaleve për pastrim

Produktet kimike të pastrimit janë një pjesë kritike e jetës së përditshme moderne. Përdorimi i tyre është i shkëlqyeshëm në shumë sfera, duke përfshirë kujdesin e shtëpisë, zyreve, ambienteve të prodhimit industrial, veturave etj.
Megjithatë, është e rëndësishme të përdoren me kujdes dhe në përputhje me udhëzimet e përdorimit.

Makineri të avancuara të pastrimit

Makineri të avancuara për pastrim me teknologjinë më të re në rajon. Ofrojnë një përvojë të jashtëzakonshme të pastrimit, duke siguruar cilësi dhe performancë të lartë në çdo detyrë. Makineritë tona janë zgjedhja e ideale për rezultate të shkëlqyera.

Partnerët tanë

Në Limpo, ne krenohemi me marrëdhëniet e forta që kemi ndërtuar me partnerët tanë të nderuar. Këto bashkëpunime janë në thelb të suksesit tonë dhe na mundësojnë të ofrojmë produkte dhe shërbime të jashtëzakonshme për klientët tanë të çmuar.

Porosit shpejtë dhe saktë

Përjetoni porositë e shpejta dhe pa probleme me Limpo.

Paguani pas marrjes së porosisë

Në Limpo, ne i japim përparësi kënaqësisë dhe komoditetit tuaj.

I besuar nga 500+ klientë

Bashkohuni me komunitetin në rritje të klientëve të kënaqur që i besojnë Limpo-s për nevojat e tyre të pastrimit.