IK ALK 9

100,00 

“Sprayeri IK ALK 9 është projektuar për të shpërndarë një shumëllojshmëri kimikatesh në industrinë e pastrimit dhe dezinfektimit. Posaçërisht i përshtatshëm për substancat alkaline, alkoolat dhe acetonet. Të gjitha të përdorura për punë pastrimi në kompani përpunimi ushqimore, kuzhina, furrat, dysheme, xham, si dhe largimin e grafitit në mure.”

 

11335

8414685101785

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtesa

Automjete: Pajisje/Mjete