IK MULTI 12 BS

100,00 

Spërkatësi IK MULTI 12 BS ofron një zgjidhje profesionale spërkatjeje për të arritur rezultate
optimale në një gamë të gjerë sektorësh si:

•Pastrimi dhe dezinfektimi,
•Kontrolli i viruseve, dëmtuesve dhe epidemive,
•Automobilave,
•Industrisë dhe ajrit të kondicionuar (HVAC).

 

10914

8414685200525

 

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtimtari

Automjete: Pajisje/Mjete