IK WATER SUPPLY TANK

100,00 

IK WATER SUPPLY TANK është e domosdoshme për detyrat që lidhen me sektorin e ndërtimit. Ky mjet e lehtëson furnizimin e ujit të shtypur për pajisjet e prerjes, polirjes, frezimit, përpunimit të brishtë dhe gërvishtjes kur burimi i ujit të shtypur nuk është i disponueshëm. Ajo mbrojt operatorin nga inhalimi i pluhurit dhe kristaleve të ajrit të silikës. Përveç kësaj, mund të përdoret për të ftohur elementët e prerjes dhe të gërvishtjes, duke parandaluar ngrohjen e tepërt të këtyre mjeteve.

Ky pajisje e mundëson përdoruesin të përputhet me standardin OSHA 29CFR 1926.1153 për silikën kristaline të frymëzueshme në punën e ndërtimit, si dhe me Direktivën (BE) 2017/2398 për mbrojtjen e punonjësve nga rreziqet e lidhura me ekspozimin në disa agjentë në vendin e punës.”

 

11336

8414685102133

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Ndërtesa