LECKË LOTUS MIKRO

2,45 

“Përgatitur në mënyrë që të jetë efikas në shumë fusha të ndryshme falë strukturës së veçantë të mikrofibres.
Mund të përdoret në çdo lloj sipërfaqeje si xhami dhe pasqyrat, mobilje, kuzhinë, pastrim të makinave dhe në fusha të tjera.
Siguron pastrim të përsosur të xhamit vetëm duke përdorur ujë, pa nevojën për produkte të veçanta të pastrimit. Garanton një pastrim efikas të xhamit dhe pasqyrave në një përpjekje dhe nuk lë gjurmë për të cilat duhet të përdoret një peshqir tjetër për të tharë.”

 

10717

A04-4040-420L

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40

Sasia: 420GR