IK METAL 10

210,00 

“Sprayeri IK METAL 10 përdoret në sektorët e ndërtimit, industrisë dhe mirëmbajtjes.

IK METAL 10 është krijuar për përdorim me vajra bimore dhe shtazore, vajra të lirimit me viskozitet të ulët, zgjidhje bazuar në hidrokarbure, lubrifikantë dhe produkte naftës.”

 

11331

8414685101907

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Ndërtesa