LECKË MENEKSE MIKRO

2,25 

“Tekstura e tij ekstra absorbohet, struktura pa lesh dhe pluhuri, dhe aftësia për të pastruar të gjitha gjurmët.
Siguron rezultate të efektshme në tharjen e shumë pajisjeve kuzhine si gotat, tasot, enët dhe veglat si pirunja, thikë dhe lugë, ndërsa gjithashtu është shumë i përshtatshëm për pastrimin e xhamit dhe pasqyrave.
Ofron pastrim të përkryer të xhamit vetëm me përdorimin e ujit, pa nevojë për substancë shtesë për pastrim.
Nuk kërkon tharje të veçantë pas përdorimit, duke reduktuar kohën e nevojshme për pastrim në gjysëm.
Përmes strukturës anti-bakteriale, nuk lë pas vetes aroma të keqe.”

 

10719

A09-4040-320

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40

Sasia: 320GR