LECKË LAVANTA MIKRO

2,00 

“Është një peshë speciale që ka një anë mikrofibër dhe një anë me ngjeshje të hollë.

Pjesa e ngjeshur është efektive në heqjen e ndotjeve të vështira si kafeja, lëngjet e frutave etj. nga sipërfaqet si dysheme, karrige, mbulesa etj., ndërsa gjithashtu mund të mbledhë thërrime, flokë, dhe fije të kafshëve në këto sipërfaqe.

Rekomandohet për ata që kanë kafshë shtëpiake. Pjesa e veçantë me ngjeshje mund të përdoret për pastrimin e karrigave dhe tavaneve të makinave, si edhe për të mbledhur flokët në këto zona.
Pjesa e butë mund të përdoret për të pastruar pluhurin në makinë dhe në shtëpi.”

 

10718

A06-4040-320LZ

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Automjete, Shtëpi, Objekte (zyre), Hotelieri

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Automjete: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40

Sasia: 320GR