Reinforced hose IK MULTI PRO 9-12 / IK MULTI 6-9-12-12BS / IK FOAM 9 /IK FOAM PRO 12

11,00 

Zorra me diametër 12mm. Është e lehtë për t’u manvruar dhe kimikisht rezistente.

Përshtatet me këto produkte:

Brendi: IK Sprayers