IK FOAM Pro 12

135,00 

Spërkatësi profesional IK FOAM Pro 12 është prodhuar për gjenerimin e shkumës së thatë
dhe të qëndrueshme.

IK Foam Pro 12 i siguron përdoruesit një shkumë të dendur dhe të përhershme ideale për:
•Pastrim profesional, sanitar,
•Dezinfektim,
•Pastrim të sistemit HVAC,
•Larjen dhe detajimin e automjeteve,
•Dezinfektimin e zonave të përpunimit të ushqimit dhe kuzhinave industriale.

 

10920

8414685102126

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtesa

Automjete: Pajisje/Mjete