IK e 15 BS

350,00 

“Sprayeri me rrip prej baterie IK e 15 BS është një sprayer i përdorur me rrip baterie i prodhuar nën standarde të larta të cilësisë, robustësisë, besueshmërisë dhe sigurisë. Ai ofron një zgjidhje shprthyes profesionale falë operimit të lehtë, mirëmbajtjes së thjeshtë dhe jetës së baterisë.
IK e 15 BS është sprayeri ideal për aplikimin e kimikateve më të përdorura në fushat e pastrimit dhe dezinfektimit, kontrollin e viruseve, kafshëve të dëmshme dhe epidemive.”

 

11329

8414685040206

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Dezinfektimi, Bujqësi