Adapter M18 HC

5,50 

Përshtatës për modelin HC që lejon çiftëzimin e busullave dhe aksesorëve të ndryshëm.

Përshtatet me këto produkte:

IK HC 1.5

 

11356

8414685031969

Brendi: IK Sprayers