IK HC 1.5

22,00 

Spërkatësi profesional IK HC 1.5 është prodhuar me materiale me rezistencë maksimale për
t’u përdorur me vajra bimore dhe shtazore, tretës me bazë hidrokarbure, lubrifikantë dhe
produkte nafte.
Është ideal për t’u përdorur në industrinë e automobilave për detyra të tilla si:
•Pastrimi i frenave,
•Heqja e njollave të katranit,
•Heqja e silikoneve para lyerjes së karrocerisë.

 

10916

8414685101747

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Ndërtesa

Automjete: Pajisje/Mjete