LECKË SOLARE GLASS

2,30 

“Ofron një pastrim të përsosur per xhamat.
Në sipërfaqen e përdorur, nuk lë gjurmë gishti, njolla, pluhur, apo ndotje.
Thjesht lageni atë me ujë të pastër, shtypni për të hequr ujin e tepërt dhe përdorni për të fshirë. Nuk ka nevojë për materiale të veçanta për pastrim, megjithatë mund të përdoret me spray të qelqit ose materiale të tjera të veçanta për pastrim nëse është e dëshirueshme.

 

10731

SG-4040-M

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Automjete, Shtëpi, Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Automjete: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40