BEZE FUGU F*LIQ RP-S-26865

20,00 

• E fortë dhe e qëndrueshme,
• Sistemi i lehtë i aplikimit në dorezë,
• 100%Mikrofibër me cilesi të lartë,
• Ideale për të punuar në lartësi.

Përshtatet me këto produkte:

 

11422

5412228865265

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 35cm