PASTRUES XHAMI METALIKE

8,00 13,00 

Konstruksion i Qëndrueshëm: I bërë nga metal cilësor, duke siguruar jetëgjatësi dhe performancë të besueshme edhe me përdorim të shpeshtë.
Dizajn Ergonomik: Bishti me kapje të rehatshme lejon manovrim të lehtë, duke reduktuar lodhjen e dorës dhe duke siguruar një pastrim të plotë çdo herë.
Përfundim Pa Shkëlqim: Thuaj lamtumirë shenjave dhe njollave! Mjeti ynë lë dritaret tuaja të qarta dhe pa njolla.
Përdorim i Gjithanshëm: Ideal për të gjitha llojet e dritareve, duke përfshirë dyert prej xhami, pasqyrat dhe madje edhe dritaret e makinave.
I Lehtë për Përdorim: I lehtë dhe i thjeshtë për përdorim, duke e bërë pastrimin e dritareve një punë të lehtë për të gjithë.

Dimensionet në dispozicion: 25cm – 35cm -45cm.

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete