Sale!

3 SEKSIONI TELESKOP ALUMIN RP-EP-17823

Original price was: 43,00 €.Current price is: 30,00 €.

Cilësi profesionale dhe e qendrueshme për të përballur kërkesat të pastrimit të përditshëm të dritareve.
• Mbërthimi ergonomik,
• Dizajni i përmiresuar i pjesëve të kyqjes për një kapje më të mirë,
• Mekanizëm mbyllës i sigurtë.

 

11392

5412228823173

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 3M