KANAL ALUMINI ME GOME TE BUTE DURA-FLEX

4,50 5,30 

• Alumin premium,
• E qëndrueshme dhe e fortë,
• E kompletuar me gomë Dura-Flex
• E përputhshme me të gjitha dorezat.

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete