EXCELERATOR 2.0 DOREZA E PERSONALIZUESHME RP-G-25460

29,00 

• Version i ri i ndryshueshëm me kundërveshjen e vet-fiksuesit me formë heksagonale,
• Caktoni friksionin e rrotullimit sipas dëshirës,
• Butoni i ndërrimit i përmirësuar: ndryshoni krahun tuaj nga një mjet me rrotullim në një mjet të fiksuar,
• Fiksohet sigurt në shkopinjtë tanë të zgjatjes,
• Përshtatet me të gjitha kanalet Moerman dhe shumicën e kanaleve të tjera të zakonshme.

 

11400

5412228460255

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete