IK FOAM Pro 2

35,00 

Spërkatësi profesional IK FOAM Pro 2 është prodhuar për gjenerimin e shkumës së thatë
dhe të qëndrueshme.

IK Foam Pro 2 i siguron përdoruesit një shkumë të dendur dhe të përhershme ideale për:
•Pastrim profesional, sanitar,
•Dezinfektim,
•Pastrim të sistemit HVAC,
•Larjen dhe detajimin e automjeteve,
• Dezinfektimin e zonave të përpunimit të ushqimit dhe kuzhinave industriale.

 

10918

8414685102089

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtimtari

Automjete: Pajisje/Mjete