F6 JET SHAMPON PA FËRKIM 20L

50,00 

Përdorimi : 1 L shampon me 3L-5L max ujë treteni dhe spërkateni mbi veturë . (SELF SERVIS)​
Aplikojeni në veturë 2 min prisni dhe me pas pastrojeni me ujë të pastër me makinë profesionale me shtypje.​
Mos e ekspozoni veturën në diell gjatë aplikimt sepse produkti nëse thahet shpejtë mund të demtoj
ngjyrën e veturës.
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Acidi Di fosfanik CAS 2809-21-4 96 812<=1-5 Neutralizues CAS 1310-73-2 96 5 15% ,Ujë I
destiluar, Polifosfat CAS 7722-88-5% <5, substancë aktive anion CAS 85536-14-7 96 <5-15.

 

10648

 

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 20L