DELUX EASY CERAMIC

12,00 

Përdorimi : Aplikojeni në sipërfaqen e jashtme të veturës me një leckë microfiber pasi që ta pastroni veturën tuaj.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​

Përbëresit : Organik Solvent 80-90% ,vaj silokoni.10-20%.

 

10638

 

 

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 100ML