LECKË ORKIDE MIKRO

2,50 

Falë përbërjes së veçantë të mikrofibrave, ai ka fuqi të shkëlqyer absorbimi të ujit dhe mund të përdoret në mënyrë efektive në çdo sipërfaqe që kërkon tharje.

Jep rezultate efektive në pastrimin e makinave, tharjen dhe përdorimin paste-polak.

Falë faktit se ka 10 herë më shumë fuqi thithëse se leckat e tjera të pastrimit, ju kursen kohë në procesin e pastrimit dhe koha e pastrimit përgjysmohet.

Përveç kësaj, falë strukturës së saj të veçantë që mban 40% më shumë pluhur, ajo mbledh shumë më tepër pluhur se pëlhurat e tjera dhe pastron papastërtitë lehtësisht.

Ajo tërheq pluhur në të gjitha llojet e sipërfaqeve si një magnet dhe e kap atë brenda.

 

 

A07-4040-380

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Automjete, Shtëpi

Automjete: Pajisje/Mjete

Shtëpi: Pajisje/Mjete