Lance

7,00 

Shkop në fibreglass për aplikime të qasjes së vështirë (brenda dhe jashtë qosheve, etj.).

Ky aksesor ka nevojë për një adaptor M18 për produktin IK HC 1,5.

Përshtatet me këto produkte:

11354

8414685031990

Brendi: IK Sprayers

Dimensionet: 13,5cm