IK MULTI 1,5

22,00 

Spërkatësi IK MULTI 1.5 ofron një zgjidhje profesionale spërkatjeje dhe është projektuar për
forcë me kimikatet më agresive për të arritur rezultate optimale në një gamë të gjerë
sektorësh si:

•Pastrimi dhe dezinfektimi,
•Kontrolli i viruseve, dëmtuesve dhe epidemive,
•Automobilave,
•Industrisë dhe ajrit të kondicionuar (HVAC).

 

10910

8414685101709

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtesa

Automjete: Pajisje/Mjete