LECKË YASEMIN MIKRO

2,25 

“Ka një fuqi absorbuese të ujit në masën 10 herë më të rëndësishme, dhe mund të përdoret në mënyrë efikase në banak, dollap kuzhine, dhomë, aspirator, dhe të ngjashme.

Për shkak të strukturës së tij antibakteriale, e cila nuk lë ajër dhe fije, dhe fuqisë së tij të shtuar të absorbimit të ujit, është shumë efektive në tharjen e enëve të larjes, veçanërisht.

Është efektive në tharjen e pjatave, gotave, tharjes së enëve si lugë, pirun, thikë, tiganë dhe materiale të tjera të larjes.”

 

10725

A19-4040-320

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 40x40