PAPUQE VAKUM PËR TEPIHA (E BARDHË)

25,00 

Kjo dorezë e veçantë është projektuar me një sistem të përparuar për thithjen e ujit, duke siguruar një performancë të lartë dhe efikasitet në heqjen e ujit nga sipërfaqja e tepihëve. Lidhja e saj me një fshesë për larje e bën të lehtë për ju të pastroni dhe në larjen e sipërfaqes së tepihëve tuaja.

Materialet cilësore dhe konstruksioni i qëndrueshëm e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyer për të mbajtur tepihët tuaj të pastër dhe të freskët për një kohë të gjatë.

Mos harroni të provoni dorezën tonë për thithjen e ujit për një larje të lehtë dhe efikase. Një zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur ambientin tuaj të brendshëm të pastër dhe të kënaqshëm për të gjithë.

 

10185

24000006

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Automjete

Tepihë: Pajisje/Mjete

Shtëpi: Pajisje/Mjete