DELUX QUMËSHT PËR KUJDESIN E MASKËS BRIGHT 5L

28,00 

Përdorimi : Aplikojeni në interier (plastikë) të veturës me brushë (profesionale), sfungjerë ose leckë​.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Emwipe M360 20-40%, DMDMH, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i
nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë, ujë i destiluar.

 

10637

8698657589386

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 5L