BLACK PASTRUES I PLUHURIT TË HEKURT

7,00 30,00 

Përdorimi : Sperkateni në rrota të veturës prisni 2 min dhe pastrojeni me ujë të pastër (me shtypje).

Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Diefosforikacit <5% , Jojonike aktiv <5, Ditionit Natriumi <5%, Hidroksid natriumi 1-3%, DMDMH, ujë i destiluar.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet