SPREJ KUNDER NGRIRJES

Përdorimi : Shkundeni produktin përpara përdorimit. Spërkateni produktin mbi akull dhe prisni që akulli të shkrihet.
Mund të përdoret xham, pasqyrë. Është i përshtatshëm për përdorim në shumë zona si dorezat e dyerve dhe sipërfaqet plastike.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Alkool izopropil < 70%.
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-10°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

11594

8698657584091

Brendi: Wieberr

Brendi:

Brendi:

Brendi:

Sasia: 500ML