PASTRUES GËLQERE PËR XHAM 1L

8,00 

Përdorimi : Tunde para përdorimit, spërkate në vendin e ndotur prisni 1-2 min dhe pastrojeni me një leckë microfiber dhe ujë të pastër.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​

Përbëresit : Acid organik 10-25%.

 

10616

8698657589409

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama

Dritare/xhama: Solucionet

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 1L