XHEL SCRUBBER PËR DUAR

12,00 15,00 

Përdorimi : Është një pastë për pastrimin e duarve të tipit industrial. Pastron vajin, katranin, bojën dhe të gjitha njollat ​​e industrisë së rëndë pa e dëmtuar lëkurën. Falë formulimit të tij të veçantë, nuk e than lëkurën dhe ka një teksturë të butë Exon. Nuk përmban substanca që mund të shkaktojnë acarim.
Aplikoni një sasi të mjaftueshme (3 gr) paste zbardhuese WIEBER SCRUBBER në duart tuaja, hollojeni vajin, kompletin, bojën dhe mbetjet e ngjashme në duart tuaja derisa të zhduken.
FUSHAT E PËRDORIMIT: Fabrikat e Automobilave, Karrocat, Shërbimet Mekanike, Industria e Hekurit dhe Çelikut, Printime, Ndërmarrjet e Minierave, Punëtoritë e Nivelimit të Tornove, Ndërtimi, Prodhimi i Makinerive,
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​
Mbani larg fëmijëve
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Substancë aktive anionike 6 – 15, Solivent 5%, Parfum, folierten Powde, Specifikimi i pijeve 5%: pH. 7 – 0,5.
Të ruhet në vende të thata në temperturë 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

Brendi: Wieberr

Sektori: Dezinfektimi