SPREJ PASTRUES ZIFTI

7,00 

Përdorimi : Aplikohet në pjesë ​ku vetura është ndotur nga zifti ose edhe ndonjë njollë tjetër e vështirë.Sperkateni prisni 2 min dhe pastrojeni me ujë të pastër (me shtypje).
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Kloro Hidrokarbur CAS NO: 75-09-2 % 40 – 70, Eten Tetra Kloroetileni CAS NO: 127-18-4 % 25-40, Eter Petrol CAS NO: 8032-32-4 %5-15, Benzen Dikarboksilik Acid Dietil Ester CAS NO: 84-66-2 % < 5.

 

11697

8698657584046

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 500ML