SCHOWER F21 SHAMPON PA FËRKIM

10,00 30,00 

Përdorimi: Përzierja bëhet me 1 litër produkt pa fërkim Wieberr me 60 litra ujë. Shpërndajeni mbi mjetin. Pas 2 minutash, lajeni.
Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shperlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti). ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbërsit: Acid Difosfonik CAS NR: 2809-21-4 96 812, Neutralizues CAS NR: 1310-73-2 96 5 15, Ujë i dejonizuar, Polifosfat CAS NR: 7722 88-5 % < 5, Substanca Anionike CAS NR: 85536-14-7 96 < 5.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet