TREND KONCENTRAT PËR GOMA

20,00 70,00 

Përdorimi : Aplikojeni mbi goma të pastëra, me brushë ose sfungjer.​
Mos e përdor në mbrendësi të veturës.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit :Waxoil 30-50% DMDMH,Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë, ujë i destiluar.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet