BLACK PASTRUES KLIMË 150 ML

7,00 

Përdorimi : Aromë pastrues i klimës,​
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​

 

10610

8698657589195

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 150ML