SILIKON PËR LARGIMIN E UJIT

7,00 

SHPEJTË E LARGON UJËN E TEPRUAR: Pajisja jonë profesionale e gomës së silikonit është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të larguar ujin nga sipërfaqet e vështira pa lodhjen e peshqirave apo leckave gjatë pastrimit ose pas një larjeje të makinës ose pasi të keni detajuar mjetin.

 

10474

4260612680892

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Automjete, Dritare/xhama

Automjete: Pajisje/Mjete

Automjete: