BRUSHË PËR FELLNE

6,50 

Mbani fellnet e pastërta me brushat për pastrimin e fellneve nga Limpo. Ne ju ofrojmë dy lloje të kësaj brushe, të fortë dhe të butë.
Brushë për larje makinash me një dizajn ergonomik në pritje të patentuar për pastrimin e fellneve, grilave, parabrisave, kryqeve, paragjyqeve të rrotes dhe rrotave.

Pastroni çdo papasterti nga goma,
Kapak i dizajnuar ergonomikisht,
Me strukturën elastike të furçës mund të arrini ta pastroni çdo cep lehtësisht,
E përdorueshme edhe për biçikleta, motoçikleta.

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete