IK FOAM Pro 2 +

40,00 

Spërkatësi profesional IK FOAM Pro 2 + është prodhuar për gjenerimin e shkumës së thatë
dhe të qëndrueshme.
Spërkatësi Foam Pro 2 + ka:
•Një lidhës ajri të kompresuar
•Një valvul hyrëse e vendosur në kokën e spërkatës që lejon futjen e ajrit në rezervuar.
IK Foam 2+ i siguron përdoruesit një shkumë të dendur dhe të përhershme ideale për:
•Pastrim profesional, sanitar
•Dezinfektim
•Pastrim të sistemit HVAC
•Larjen dhe detajimin e automjeteve
•Dezinfektimin e zonave të përpunimit të ushqimit dhe kuzhinave industriale.

 

10919

8414685102188

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Hotelieri, Ndërtimtari

Automjete: Pajisje/Mjete