IK e FOAM Pro 12

300,00 

IK e FOAM Pro 12 – Spërkatës shkume me bateri.
Spërkatës me bateri, i prodhuar sipas standardeve të larta të cilësisë, qëndrueshmërisë,
besueshmërisë dhe sigurisë.

Projektuar për prodhimin e shkumës së thatë dhe afatgjatë.
Paketa e kompresorit të baterisë përfshinë:
•Bateria Jon-Litium 18V me tregues ngarkese,
•Karikuesi i baterisë,
•Dy rripa për ngjitjen e baterisë në rezervuarin e spërkatësit.

 

10921

8414685102126

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi, Ndërtesa

Automjete: Pajisje/Mjete