POLIR I SHPEJTË GJELBERT

5,00 62,00 

Përdorimi : Aplikojeni në sipërfaqen e jashtme të veturës pasi të lahet vetura dhe pastaj pastrojeni me një leckë microfiber. Përdoret në sipërfaqe të jashtme për shkëlqimin e veturës.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Silikoni aminofunksional %<10, DMDMH, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë, ujë i destiluar.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet