BLACK POLIR I SHPEJT

20,00 

Përdorimi : Aplikojeni në sipërfaqen e jashtme të veturës pasi të lahet vetura dhe pastaj pastroje me një leckë microfiber. Përdoret në sipërfaqe të jashtme për shkëlqimin e veturës.​
​Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Silikoni aminofunksional %<10 ,DMDMH,Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë, ujë i destiluar.​

 

10576

8698657588280

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 5L