SHAMPON PËR ENË

3,50 

Përdorimi: Detergjent enësh tretet me ujë, vendoseni në sfungjerë dhe përfundoni procesin e pastrimit dhe shpërlajeni enët.
​Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit: Përmban 5-15% substancë aktive anionike, 2-5% substancë aktive amfoterike, gjithashtu ruajtës (DMDMH) dhe parfum Limon.
Të ruhet në vende të thata në tempertura 5-30°C.Mbylleni mirë pas përdorimit.

 

10712

8698657589669

Brendi: Wieberr

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Solucionet

Sasia: 750ML