CARNAUBA WAX 200GR

20,00 

Solucion për shkëlqimin e veturës.
Përdorimi : Të aplikohet në ambiente të mbyllura, vendin e aplikuar pastrojeni me një leckë të pastër mikrofiber.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm ​

Përbëresit : Dyll karauba, tretës.

 

11326

8698657 583490

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 200GR