LECKË FESLIGEN MIKRO

2,25 

“Ofron një pastrim të përsosur në xhamin e makinës, telefonit, televizorit dhe ekraneve të kompjuterit, në xham, pasqyrave, plastik, dritareve dhe parapetit tënd.

Në sipërfaqen e përdorur, nuk lë gjurmë gishti, njolla, pluhur, apo ndotje.
Thjesht laguni atë me ujë të pastër, shtypni për të hequr ujin e tepërt dhe përdorni për të fshirë. Nuk ka nevojë për materiale të veçanta për pastrim, megjithatë mund të përdoret me spray të qelqit ose materiale të tjera të veçanta për pastrim nëse është e dëshirueshme.
Pastron në një herë, nuk lë nevojë për të tharë më pas.”

 

10721

A13-5040-200

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama, Objekte (zyre)

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 50x40

Sasia: 200GR