LECKË KAKTUS MIKRO

2,00 

“Ky produkt është prodhuar veçanërisht për sipërfaqe të shumë të ndjeshme për shkak të përbërësve të veçantë të përzierjes së tij të hekurave, duke ofruar një strukturë shumë të efektshme dhe absorbuese në mjediset e lagështira të lehta.

Është i përshtatshëm për pastrimin dhe tharjen e pikeve të djersës në lëkurë, duke qenë një nga produktet e padiskutueshme të sektorit sportiv për shkak të aftësisë së tij të lartë për të absorbuar dhe për të mos dëmtuar lëkurën.
Përdoret shpesh në qendra sportive, tenis, golf, biçikletë, dhe fusha të ngjashme.
Për shkak të përshtatshmërisë së tij për sipërfaqe të ndjeshme si lëkura e njeriut, është i përshtatshëm për përdorim në lensat e kamerave të ndjeshme, televizor, monitor, ekranin e telefonit celular, pajisjeve të projeksionit, syzet e diellit, orë dhe aksesore të tjera, duke siguruar një pastërti të lartë.”

 

10728

A26-5040-160

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 50x40

Sasia: 160GR