LECKË MANOLYA MIKRO

1,70 

“Ofrojnë pastrim efektiv në të gjitha sipërfaqet e kuzhinës si dollap kuzhine, sobë, pllaka, pajisje të montuara, inoks, kapak aspiratori, dhe planshete kuzhine. Siguron pastrim të lartë me performancë të lartë për gjurmë, ndotje, pluhur, njolla, flokët, fije, shenjë uji, yndyrë dhe gjurmë gishti.

Mban tërë pluhurin dhe ndotjet në sipërfaqen e përdorur, ndërsa nën ujin rrjedhës, shpejton lirimin e pluhurit dhe ndotjeve nga sipërfaqja. Ruajtjen e ngjyrës dhe formës për një kohë të gjatë. *E rezistent ndaj materialeve të pastrimit.”

 

10724

A12-5040-250D

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dimensionet: 50x40

Sasia: 250GR